Information till medlemmarna

Nedan följer lite aktuell info från styrelsen i Brf Krickan.


1/ Höstens garagestädning kommer att ske fredag den 29 oktober, vänligen se till att ni inte parkerar i garaget den dagen. Gäller även motorcykel och cykel.


2/ Brf Krickan har tidigare haft ett gemensamt bygglov för inglasning av balkonger. Giltighetstiden för detta bygglov har löpt ut och styrelsen har beslutat att inte söka ett nytt. Den medlem som önskar glasa in sin balkong behöver därför söka ett eget bygglov i enlighet med Brf Krickans föreskrifter. Kontakta styrelsen om du vill veta mer om vilka balkonger som får glasas in och vad som gäller i övrigt.


3/ Budgetarbetet för år 2022 påbörjas under oktober. Beslut om eventuell justering av månadsavgiften fattas efter att budget fastlagts.


4/ Som tidigare meddelats pågår en tidig diskussion med styrelsen för Brf Svarttärnan om förutsättningarna för en sammanslagning av våra två föreningar. Detta arbete fortgår och företaget Borevision har gjort en första analys av föreningarnas respektive ekonomi. Utvärdering av denna analys ska ske under hösten och därefter tas beslut om vi ska gå vidare. I så fall kommer ett separat infomöte att hållas med medlemmarna i bägge föreningarna.


5/ Styrelsens ekonomiansvarige Ywonne Hörnlund har meddelat att hon kommer att lämna sin roll vid kommande årsstämma och vi vill därför redan nu skicka ut en fråga om det finns någon medlem som är intresserad av ekonomi och kan tänka sig att ta över detta viktiga arbete. Om du är intresserad eller kan rekommendera någon som du tror skulle vara intresserad får du gärna kontakta styrelsen via styrelsen@brfkrickan.se så kan vi berätta mer om vad arbetet innebär. Det blir sedan valberedningen som slutligen föreslår ledamöter och stämman som beslutar men om vi redan tidigt kan hitta intresserade personer så underlättar det deras arbete.


6/ Upphandling av ny leverantör av bredbandstjänster pågår, styrelsen hoppas inom kort vara klar och kunna presentera resultatet.


/Styrelsen