Infobrev till medlemmarna!

Nedan följer lite aktuell info från styrelsen i Brf Krickan.


1/ Arbete med installation av laddplatser i garaget är nu klart. Brf Krickan och Brf Svarttärnan har tagit fram gemensamma rutiner för nyttjande av en laddplats. Hör av er till styrelsen om ni är intresserade att veta mer.


2/ Årsredovisningen för 2018 är klar och finns på hemsidan under fliken ”Om föreningen/ Årsredovisningar”. Den kommer också att ingå i årsmöteshandlingarna som skickas ut inför årsmötet den 9 maj.


3/ Styrelsen vill påminna om rutinerna för hissjour som fastlagts i föreningens Trivselregler:
”Hiss
Vid felfunktion på hiss utom kontorstid kontaktas någon i styrelsen för beslut om jouren ska kallas ut. Är läget akut kan felanmälan dock göras direkt till Kone på angivet telefonnummer i/vid hissen. Meddela i så fall styrelsen via kontaktformuläret att jouren kallats ut.”
För enklare fel som till exempel grus i dörrspåret som hindrar dörren från att stänga så kan det normalt åtgärdas utan att kalla ut hissjouren. Varje utryckning utanför ordinarie arbetstid kostar föreningen ca 5000 kr!


4/ Uppdaterade Trivselregler finns på hemsidan inom kort.


5/ Styrelsen har låtit genomföra en brandskyddsbesiktning av föreningens fastigheter som ett första steg i arbetet med det obligatoriska Systematiska Brandskyddsarbetet (SBA) som varje fastighetsägare är skyldig att etablera.


6/ Styrelsen diskuterar gemensamt med Brf Svarttärnan möjliga åtgärder för att få gräset på innergården att ”må bättre”. Det är särskilt gräset på de två kullarna som slits och som fort torkar ut vid varmt väder.


7/ Avslutningsvis vill vi också påminna alla medlemmar om ordinarie årsstämma den 9 maj kl 19:00!
/Styrelsen