Infobrev till medlemmarna!

Nedan följer lite aktuell info från styrelsen i Brf Krickan.


1/ Efter beslut på ordinarie föreningsstämma den 9 maj, och efterföljande konstituerande styrelsemöte, ser styrelsens sammansättning ut enligt nedan:


Johan Alsparr ordförande
Ywonne Hörnlund ledamot
Vincent Nasseri ledamot
Lisbeth Sjöö-Westin ledamot
Imram Rahman ledamot
Kitte Ström suppleant
Göran Ölander suppleant


2/ Protokoll från föreningsstämman kommer att läggas upp på hemsidan under fliken ”Om föreningen/Stämmoprotokoll” inom kort.

3/ JM har genomfört radonmätning under vintern/våren 2019. Mätningar gjordes i 17 lägenheter och i hyreslokalen och resultaten vara alla under gränsvärdet på 200 Bq/m3 som årsmedelvärde.

4/ Styrelserna för Brf Krickan och Brf Svarttärnan efterlyser intresserade medlemmar som vill bilda och driva än trädgårdsgrupp med syfte att planera för åtgärder på kort och lång sikt för vår innergård. Arbetsgruppen ska inte göra allt jobb själva men föreslå hur vi ska hålla vår fina innergård i fortsatt bra skick. Via förvaltningsavtalet med Wiab anlitas Sjölanders Markservice för att ta hand om det löpande arbetet men planering för förbättringar och arbetsdagar behöver vi engagera oss i själva. Är ni intresserade kan ni kontakta styrelsen via styrelsen@brfkrickan.se.

5/ Under maj månad har JM kontrollerat frånluftflöden i utvalda lägenheter. Detta är ett arbete i att komma tillrätta med de brister i värme- och ventilationssystemen som påtalats sedan en tid tillbaka. Fortsatta kontroller kommer ske och större delen av styrelsen är engagerad i arbetet och kontakten med JM.

6/ Avslutningsvis önskas alla medlemmar en skön sommar!


/Styrelsen