Infobrev till medlemmarna 2018-06-30

Nedan följer lite aktuell info från styrelsen i Brf Krickan:


1/ Styrelsen vill tacka alla medlemmar som deltog på den kombinerade städ- och mingeldagen tillsammans med grannföreningen Brf Svarttärnan! Vi hoppas kunna göra detta till något som genomförs varje år.


2/ Två nya mejladresser för kontakt med styrelsen har tagits fram, och som ska ersätta den tidigare brfkrickan@outlook.com. Dessa två adresser är:

1/ Allmänna frågor: styrelsen@brfkrickan.se
2/ Garageplatser: garage@brfkrickan.se
Fortfarande kommer också kontaktformuläret på hemsidan att fungera så det går också bra att använda.


3/ För er som ännu inte hämtat ut ny router, TV-box och luftfilter så uppmanar vi er att göra det genom att ta kontakt med styrelsen för att boka ett tillfäller som passar.


4/ Brf Krickan och Brf Svarttärnan har nu gemensamt beslutat att genomföra den motion om vädringsställning på innergården för mattor som godkändes på föreningsstämman. En arbetsgrupp har tillsatts och kommer att återkomma med förslag på lösning. Om någon av er medlemmar har kunskap eller kontakter inom detta område får ni gärna höra av er till styrelsen.


5/ Arbetet med att ta in offerter för laddplatser i garaget fortsätter. Detta sker i samverkan med Brf Svarttärnan och mer info kommer att lämnas efter sommaren när underlag finns framme.


6/ Uppdatering pågår av föreningens trivselregler, håll utkik på hemsidan för den senaste version som kommer att publiceras under sommaren.


7/ Styrelsen har beslutat att teckna tilläggsavtal med föreningens förvaltare WIAB om framtagande av Underhållsplan, arbetet ska påbörjas under hösten.


8/ Ett s.k. avslutsmöte har hållits med JM för genomgång av besiktningsanmärkningarna från 2 års-besiktningen (garantibesiktning) som genomfördes år 2017. JM kunde redovisa att samtliga anmärkningar har åtgärdats.


/Styrelsen