Infobrev till medlemmarna 2018-04-22

Nedan följer lite aktuell info från styrelsen i Brf Krickan:


1/ Vid ett par tillfällen har entrédörr till innergården stått uppställda. Detta är inte tillåtet annat än helt kort och om någon samtidigt har koll på vem som går in och ut. Det finns annars stor risk att obehöriga kommer in i våra trapphus.


2/ Styrelsen uppmanar också alla medlemmar att säkerställa så att dörrarna till återvinningsrummen går i lås efter er!


3/ Styrelsen har omförhandlat avtalet med Telia för bredband, TV och telefoni. Föreningen kommer nu få en bredbandshastighet om 250/250 Mbit mot tidigare 100/10 Mbit samt också ny och bättre router och TV-box till varje lägenhet. Månadsavgiften höjs med 20 kr/månad till 240 kr/månad och börjar tas ut från 1 juli 2018. Mer info om de praktiska detaljerna kommer att lämnas i särskild ordning.


4/ Brf Krickan och Brf Svarttärnan kommer anordna en gemensam mingel- och städdag den 19/5. Håll utkik om mer info om anslagstavlorna.

5/ Fredag den 27/4 kommer garagestädning att genomföras, inga bilar, cyklar eller motorcyklar får parkeras i garaget eller cykelförråd under denna tid. Vänligen respektera detta så att vi kan få vårfint i garaget och städa bort allt grus och damm.

6/ Onsdag den 25/4 är det ordinarie föreningsstämma i Brf Krickan, missa inte tillfället att ta del av verksamhetsberättelse och resultat för föreningen!

 


/Styrelsen