Infobrev till medlemmarna 2018-01-18

Nedan följer lite aktuell info från styrelsen i Brf Krickan.
 
1/ Datum för ordinarie föreningsstämma i Brf Krickan har bokats till den 25 april 2018. Mer info om stämman och hur man skriver motioner kommer under februari. På stämman kommer styrelsen bland annat, redovisa hur arbetet fortgår avseende laddplatser i garaget och byte av bredbandsleverantör.
 
2/ Veckans snöfall i kombination med stark vind gjorde att det bildades drivor på taket mot innergården på hus 1 (Ågesta Broväg). För att undvika att dessa överhäng med snö orsakade skador vid nedfall beställde styrelsen skottning av den delen av taket. 
 
3/ Styrelsen vill uppmana alla med balkonger där snö samlas att skotta rent och hålla undan så gott det går. Särskilt viktigt är att hålla borta snön från fasaden och balkongdörr, annars finns risk för fuktskador när snön börjar smälta.      4/ Styrelsen kommer att anordna en kombinerad mingel- och städdag i maj månad, förhoppningsvis tillsammans med vår grannförening Brf Svarttärnan. Mer info om detta kommer längre fram.
 
5/ Styrelsen påminner om att vi får hjälpas åt att hålla rent från snö och grus vid entrédörrar.
 
6/ Styrelsen vill tacka alla medlemmar för att ni respekterat uppmaningen att inte överfylla kärlen för kartonger i återvinningsrummen under julhelgen. Som ni också kanske noterat så har den tidigare gallervagnen för elektronik bytts ut mot ett mindre kärl och en låda för batterier.
 
7/ Den 1 februari flyttar vår nya hyresgäst HusmanHagberg in i lokalen på Ågesta Broväg 66. Styrelsen ser fram emot att det blir lite mer liv och rörelse i lokalen och att den kommer till bättre användning än vad som varit fallet hittills.  
 
 
/Styrelsen