Infobrev till medlemmarna 2017-10-13

Nedan följer lite aktuell info från styrelsen i Brf Krickan.


1/ Tyvärr måste styrelsen på nytt påminna om att återvinningsrummen inte är till för grovsopor. Återigen har någon ställt in en matta i återvinningsrummet på Ågesta Broväg. Vi uppmanar den som gjort det att ta bort den och frakta den till ÅVC Vantör i Högdalen där grovsopor ska lämnas.


2/ Styrelsen har också beslutat att minska storleken på ”buren” för elektronikskrot och därmed förhoppnings minska utrymmet för att slänga annat än just elektronikskrot. Vi kommer också att komplettera med en batteriholk.


3/ Möjligheten att till våren ta hit en container för grovsopor kommer att undersökas. Förhoppningsvis skulle detta kunna leda till att mindre grovsopor hamnar i återvinningsrummen. En container innebär en merkostnad för föreningen men kan ses som en service till medlemmarna som förhoppningsvis gör att återvinningsrummen sköts bättre.


4/ Styrelsen uppmanade i förra infobrevet att de som har egentillverkade, alternativ helt saknar namnskyltar att vända sig till föreningens fastighetsförvaltare för att få en enhetligt skylt på postfack och/eller vid ytterdörren. Vi kommer nu gå ut med riktad info till de medlemmar som ännu inte tagit denna kontakt med en förhoppning om att ni respekterar styrelsens uppmaning. Vi kommer också att köpa in enhetliga skyltar med ”Reklam, nej tack” som ersättning för de solblekta lappar som sitter där nu.


5/ Julgran kommer att sättas upp på innergården på samma sätt som tidigare år. Senast till första advent ska den vara på plats.


6/ Styrelsen har, tillsammans med Brf Svarttärnan, diskuterat möjligheten till att installera ladduttag i garaget. Vi kommer att gå ut med en enkät till medlemmarna för att undersöka vilket intresse som finns.


/Styrelsen