Infobrev till medlemmarna 2017-09-17


Nedan följer lite aktuell info från styrelsen i Brf Krickan.


1/ Styrelsen är glad att kunna presentera vår nye hyresgäst till lokalen på Ågesta Broväg 66. Från den 1 februari 2018 kommer HusmanHagberg att flytta in och ta över lokalen från nuvarande hyresgäst ES-systems Scandinavia. HusmanHagberg har idag sitt kontor vid torget vid Farsta strand men kände att man vuxit ur den lokalen. Hyreskontraktet är tecknat på tre år och vi ser fram emot att få HusmanHagberg som hyresgäst till vår lokal.


2/ Styrelsen vill påminna alla medlemmar om att använda vår fastighetsförvaltare när man vill ha en namnskylt ändrad på sitt postfack eller vid ytterdörren. Det räcker med att man skickar ett mejl till info@wiabservice.se och talar om var man bor och vilket namn som ska anges så ordnar fastighetsskötaren detta på sin ordinarie rondering. Styrelsen önskar att namnskyltar hålls enhetligt och kommer påminna dem som inte ordnar med namnskyltar enligt styrelsens rekommendation.


3/ På föreningsstämman 2017 beslutades att en grind ska sättas upp i trappen från innergården ner till Ågesta Broväg. Denna process har Brf Svarttärnan ansvarat för och vi har nu enats om ett utförande och grinden kommer att sättas upp under hösten.


4/ Styrelsen och Brf Svarttärnan har också enats om att förbättra säkerheten i samband med in- och utfart till garaget. Därför kommer speglar att sättas upp på väl valda platser så att man bättre kan se andra bilar och gående när man ska in/ut ur garaget.


5/ Under oktober kommer styrelsen påbörja arbetet med budget för föreningen för år 2018.


/Styrelsen