Infobrev till medlemmarna 2017-08-16

Nedan följer lite aktuell info från styrelsen i Brf Krickan.


1/ Som tidigare meddelats har föreningen bytt teknisk förvaltare till Wiab-service. Mer info om detta finns i de uppdaterade Trivselreglerna på hemsidan under fliken Om föreningen/Trivselregler.

2/ Hämtning av hushållssopor i återvinningsrummet på Ågesta Broväg har varit bristfälligt under sommaren med ansamling av sopor som följd. Efter många samtal till Stockholm Vatten och Avfall så kom till slut entreprenören och hämtade, nu hoppas vi att det ska fungera med tömning varje fredag.

3/ Styrelsen vill också påminna om de ordningsregler som gäller för återvinningsrummen, som exempel har nu någon/några lämnat en matta respektive tre stekpannor i återvinningsrummet på Ågesta Broväg i tron att detta är OK. Som påtalats många gånger så ska grovsopor och liknande lämnas på närmaste ÅVC, se Stockholm Vatten och Avfalls hemsida. Varken stekpannorna eller mattan kommer att hämtas så vi uppmanar att den/de som ställt dit dessa hämtar dem och lämnar på närmaste ÅVC.

4/ Portkod till entrédörrar kommer att bytas, särskild avisering kommer att delas ut i alla brevlådor med datum och ny kod.

5/ Styrelsen vill påminna om att alla medlemmar måste teckna ett så kallat Bostadsrättstillägg till sin hemförsäkring. Vi uppmanar också de medlemmar som har glasat in sin balkong, eller låtit montera en markis, att man kontrollera med sitt försäkringsbolag om dessa är inkluderade i hemförsäkringen. Om inte så behöver ett tillägg tecknas. Har ni frågor om detta kan ni kontakta styrelsen via kontaktformuläret på hemsidan.

6/ Mycket av det som styrelsen informerar om på dessa infobrev finns redan beskrivet i Trivselreglerna som gäller för oss medlemmar i Brf Krickan. Håll er gärna uppdaterade och ta del av dessa. Och om ni ska sälja er lägenhet så uppskattar vi i styrelsen om ni delger den nye ägaren Trivselreglerna.


/Styrelsen