Infobrev till medlemmarna 2017-06-14

Nedan följer lite aktuell info från styrelsen i Brf Krickan.

1/ Från den 1/7 byter föreningen teknisk förvaltare till Wiab-service. Se särskild info om detta.

2/ Från den 1/7 kommer också uppdaterade Trivselregler att finnas på hemsidan under fliken Om föreningen/Trivselregler. Läs gärna igenom dessa och har ni frågor kan ni kontakta styrelsen.

3/ Styrelsen vill också påminna om ordningsregler som gäller för återvinningsrummen, t.ex. måste kartonger vikas ihop ordentligt för att behållarna inte ska överfyllas. Extra tömningar av dessa behållare kostar föreningen onödiga pengar. Vidare är det inte tillåtet att ställa grovsopor i återvinningsrummen, kolla Trivselreglerna hur ni ska hantera dessa.

4/ Styrelsen vill också påminna om att inget får ställas upp i trapphusen som kan förhindra en utrymning och/eller vara brännbart. Respektera detta då det annars kan påverka föreningens försäkring!

5/ Vid senaste garagestädningen var det ett flertal bilar som stod kvar under dagen, trots att styrelsen aviserat i god tid. Styrelsen diskuterar olika åtgärder för att det ska bli bättring till nästa städning i höst. Helst vill vi undvika avgifter till dem som inte flyttat sin bil och därför uppmanar vi alla att respektera städdagarna. Observera att även cykelförråden i garaget städas och att även cyklarna därför måste flyttas.

6/ Ni som inte kvitterat ut filter till lägenheterna får kontakta styrelsen via hemsidan så får vi hitta en tid som fungerar. Viktigt att alla filter byts ut så att ventilationen fungerar som den ska.

Med detta sagt önskar styrelsen alla medlemmar en skön sommar!


/Styrelsen