Infobrev till medlemmarna 2017-05-14

Nedan följer lite aktuell info från styrelsen i Brf Krickan.

1/ Protokoll från ordinarie föreningsstämma den 25 april finns nu upplagt på hemsidan. Dessutom finns också upplagt de bilder med övrig info som visades efter att stämman avslutats.

2/ Stämman valde ny styrelse för föreningen och direkt efter stämman hölls konstituerande styrelsemöte. Den nya styrelsen för Brf Krickan ser nu ut enligt följande:

Johan Alsparr, Ågesta Broväg 62 ordförande
Ywonne Hörnlund, Edagränd 6 ledamot
Mona-Britt Hanse-Eriksson, Edagränd 8 ledamot
Mayte Calderon, Edagränd 6 ledamot
Vincent Nasseri, Ågesta Broväg 58 ledamot
Lisbeth Sjöö-Westin, Ågesta Broväg 58 suppleant
Kitte Ström, Ågesta Broväg 62 suppelant
Karl Engström, Ågesta Broväg 62 suppleant

3/ Föreningens hyresgäst ES-Systems Scandinavia har inkommit med en uppsägning av hyreskontraktet för lokalen i Ågesta Broväg 66. Sista dag för kontraktet är den 31 januari 2018. Styrelsen jobbar nu för högtryck för att hitta en ny intressent till vår lokal.

4/ Styrelsen har valt att gå vidare och teckna avtal med Wiab service (www.wiabservice.se) för teknisk förvaltning av föreningens fastigheter och mark. Avtal om städning av trapphus och garage kommer att tecknas med Städpoolen. Mer info kring detta kommer i separat infobrev och i uppdaterade Trivselregler.

5/ Styrelsen påminner om mingeldagen på innergården den 21/5 från kl 14.00 och håller tummarna för bra väder.

6/ Styrelsen planerar också för filterbyte i samtliga lägenheter, enligt samma rutin som förra året. Håll utkik efter separat info kring detta.


/Styrelsen