Infobrev till medlemmarna 2017-03-24

Nedan följer lite aktuell info från styrelsen i Brf Krickan.
 
1/ Garantibesiktning genomförs under perioden 20-22/3, viktigt att ni säkerställer besiktningsmannens åtkomst till er lägenhet enligt tidigare info. Styrelsen kommer att sammanfatta resultatet av Garantibesiktningen till medlemmarna i kommande Infobrev.
 
2/ Föreningens avtal med JM avseende teknisk förvaltning löper ut den 30/6 2017. Upphandling pågår för en ny teknisk förvaltare. När detta är klart kommer närmare information om nya rutiner för felanmälan m.m. att delges medlemmarna.   3/ Styrelsen vill förtydliga att i garaget får endast bilar parkeras. Detta innebär att förvaring av diverse material på den egna garageplatsen inte är tillåtet.
 
4/ Den 21/5 från kl 14.00 kommer styrelsen att anordna en mingeldag på innergården för medlemmarna. Vi passar samtidigt på att plocka upp skräp på innergården efter vintern så det blir snyggt inför sommarsäsongen. Separat info kommer om denna mingeldag.
 
4/ I samband med ordinarie årsstämma den 25/4 kommer styrelsen, efter ordinarie stämman avslutats, att lämna info om pågående utredningar kring möjligheterna att installera laddplatser i garaget samt förändringar i föreningens bredband.  
 
 
/Styrelsen