Infobrev till medlemmarna 2017-01-22

Nedan följer lite aktuell info från styrelsen i Brf Krickan.

 

1/ Mellan den 19-26 januari pågår provning av vinterdriftfallet i Brf Krickan. Detta är en del av garantibesiktningen av fastigheterna. Med vinterdriftfallet avses att respresentanter för Brf Krickan och JM, tillsammans med en besiktningsman håller ett inledande möte med diskussion om hur värmesystemet har fungerat. Efter det går gruppen runt till ett antal utvalda lägenheter för att träffa de boende och höra deras åsikt om värmen i lägenheten. Samtidigt lägger besiktningsmannen ut en temperaturlogger i lägenheten som registrerar temperaturen under en vecka. Efter denna vecka samlas loggarna in och besiktningsmannen skriver sitt utlåtande.

Styrelsen kommer att återkomma till medlemmarna med en sammanfattning av hans utlåtande. Som informerades i förra infobrevet så kommer garantibesiktning av alla lägenheter hållas i slutet på mars. Det förmöte som nämndes kommer inte att bli av utan styrelsen utgår ifrån att besiktningsmannen återkommer till oss med mer info om datum och process för hur garantibesiktningen ska gå till.

 

2/ Styrelsen vill förtydliga att utrymmet under trapporna längst ner i trapphuset inte är någon upplagsplats. Den som lagt dit sina bilhjul i trapphuset Edagränd 6 ombeds att snarast ta bort dessa därifrån. Om ingen tar ansvar för dessa utgår styrelsen ifrån att hjulen kan fraktas bort till närmaste ÅVC.

 

3/ Styrelsen påminner om att det i garaget endast är tillåtet med parkering på markerade platser. Föreningen anlitar Q-park för att lappa felaktig parkering, skyltning om detta är tydligt angiven vid nedfarten till garaget. Den som upptäcker felaktig parkering kan själv ringa till Q-park och anmäla detta på telefonnummer 0771-96 90 00. Undantag från lappning gäller bilar märkta med JM som står uppställda utanför föreningens Undercentral på dagtid eller i samband med jourutryckning.

 

4/ Återvinningsrummen är inte till för grovsopor. Till exempel har någon ställt in ett utebord i Återvinningsrummet på Ågesta Broväg. Tacksam om den som gjort det tar bort bordet och lämnar till återvinning eller närmaste ÅVC. Vi uppmanar alla att respektera de enkla regler som finns för att återvinningsrummen ska hållas i skick, se föreningens trivselregler på hemsidan under fliken ”Om föreningen/Trivselregler”.

 

5/ Styrelsen uppmanar också alla boende att hålla rent från snö och grus vid entrédörrar, dörrar mot innergården och dörrar till återvinningsrummen.

 

 

/Styrelsen