Infobrev till medlemmarna!

Nedan följer lite aktuell info från styrelsen i Brf Krickan.

1/ Styrelsen har beslutat att montera solfilm på glaspartierna i samtliga trapphus för att hålla den värsta värmen ute.

 
2/ Som en förebyggande åtgärd har styrelsen för Brf Krickan och Brf Svarttärnan gemensamt beslutat att installera kameraövervakning i garaget. All inspelning raderas automatiskt efter en viss tid. Vill ni veta mer om detta eller har frågor kan ni kontakta styrelsen via kontaktsidan eller mejl styrelsen@brfkrickan.se.  
 
3/ Efter sommaren kommer JM fortsätta med sina kontroller av inställningar för värme och ventilation. Mer info om detta kommer i separat utskick. De kommer också behöva tillgång till samtliga lägenheter.
 
4/ Det har kommit synpunkter på den nuvarande gemensamma grillplatsen på innergården. Styrelsen, tillsammans med Svarttärnan, kommer därför se över hur denna kan utvecklas för att bli mer trivsam och fungera bättre för grillning av både stora och mindre maträtter.
 
5/ Föreningens markentreprenör Sjölander mark genomför förbättringsarbeten på innergården. Han byter sand i sandlådan, beskär buskar, fyller på jord sam vertikalskär gräsmattan med förhoppningen att den ska ta sig och bli lite grönare.
 
6/ Påminnelse 1: Styrelserna för Brf Krickan och Brf Svarttärnan efterlyser intresserade medlemmar som vill bilda och driva än trädgårdsgrupp med syfte att planera för åtgärder på kort och lång sikt för vår innergård. Arbetsgruppen ska inte göra allt jobb själva men föreslå hur vi ska hålla vår fina innergård i fortsatt bra skick. Via förvaltningsavtalet med Wiab anlitas Sjölanders Markservice för att ta hand om det löpande arbetet men planering för förbättringar och arbetsdagar behöver vi engagera oss i själva. Är ni intresserade kan ni kontakta styrelsen via styrelsen@brfkrickan.se. Inom Brf Svarttärnan har en grupp tillsatts och det vore bra om även Krickan kunde delta med någon eller några representanter.   
 
7/ Påminnelse 2: Återvinningsrummen är inte till för skrymmande skräp, typ platt-TV och byråer! Detta får var och en själv ombesörja transport med till närmaste ÅVC. Nu finns denna typ av skräp i Återvinningsrummet på Ågesta Broväg som inte kommer att tas om hand via vår ordinarie entreprenör, styrelsen uppmanar därför den som ställt dit detta skräp att hämta det och köra till närmaste ÅVC.   8/ Under sommaren kommer nya skyltar sättas upp på innergården med texten ”Rastning av hundar och katter ej tillåten”. Vi hoppas att alla medlemmar hjälps åt att  respektera detta för vår gemensamma trivsel!
 
8/ Avslutningsvis önskas alla medlemmar en fortsatt skön sommar!   
 
 /Styrelsen