Infobrev

Nedan följer lite aktuell info från styrelsen i Brf Krickan.


1/ Nya handbrandsläckare är nu uppsatta i garaget, totalt fem stycken är placerade på utvalda platser. Detta har gjorts som en del i föreningens Systematiska Brandskyddsarbete (SBA).


2/ Viktigt att hålla rent från grus utanför entréerna så det inte riskerar att följa med in i trapphusen och där hamna i hissarna vilket kan orsaka driftstopp.


3/ Styrelsen har med hjälp av företaget Fionopti gjort en upphandling av villkor för ett av föreningens lån som löpte ut den 11 mars 2020. Upphandlingen har fallit väl ut och räntan på det lånet kommer att bli lägre än vad den är idag. Finopti kommer till årsmötet och berättar lite om sitt uppdrag åt föreningen och den räntestrategi som arbetats fram.


4/ Styrelsen har i samråd med Suez kommit fram till att det behövs ytterligare kärl för pappers-förpackningar i återvinningsrummen och därför kommer ett av kärlen för plastförpackning ersättas av ett ytterligare för pappersförpackningar.


5/ Under året kommer OVK-besiktning att genomföras. Det betyder att styrelsen kommer behöva tillgång till samtliga lägenheter för att kontrollera luftflöden. Mer info om detta kommer lämnas längre fram när datum bokats och detaljerna finns framme.


6/ Styrelsen kan glädjande meddela att två av föreningens totalt åtta laddplatser för elbilar nu är uthyrda.


7/ Om ni inte redan bokat in årsstämman den 16 april så påminner vi om den. Kallelse med årsmöteshandlingar kommer senare.


8/ Garagestädning kommer ske torsdag den 23 april, avisering sker ca 1 veckan innan. Respektera att flytta bil och cykel från garaget/cykelförråd denna dag!


/Styrelsen